RECENSIES 

Reactie plaatsen

Reacties

Gérard en lina
4 maanden geleden

We hadden onze hond laten inslapen vanwege tumor hart, op de dag dat we op vakantie gingen. Was een trieste vakantie zonder maatje.
Via kennissen kwamen we bij Miranda en het klikte meteen. Ze had er nog een over en ze gaf ons bedenk tijd omdat we nog op vakantie waren en moesten kijken hoe het thuis is zonder hond.
Dat was heel lief en meedenkend.
We besloten om ervoor te gaan en konden al snel langs komen om de pups te zien.
Wat we aantroffen was een geweldig nest met moeder en oma’s, maar vooral een super geweldig mens Miranda die zo goed voor de pups en moeder heeft gezorgd alsof het haar eigen kinderen waren.
Ze deed alles met ze en niets was haar teveel. Dag en nacht stond ze voor ze klaar. Inmiddels zijn de pups uitgevlogen en wij pup eigennamen hebben met Miranda een gezamenlijke app waarmee wij elkaar op de hoogte houden met het wel en wee van de pups.
Vooral Miranda is nog erg betrokken en geef ons tips voor als we ergens tegen aanlopen. een betere fokker kan ik me niet wensen, zoals zij er voor de pups is en zal zijn, maar ook voor ons 🥰

Martin en Jacq
4 maanden geleden

Na een flinke periode van goed nadenken hebben we besloten om (weer) voor een hond te gaan.
Via een collega kwamen we bij Miranda terecht.

Het is werkelijk een bijzondere fokker.
Vanaf het moment dat we kennis maakten, -na een pittig
Gesprek waarin werd gevraagd of we ons goed realiseerden wat een hond kon betekenen qua zorg en belasting- werden we mee gevoerd in een regelmatig bericht over de verkering van papa en mama, de dracht van mama ( incl echo e.d.) de bevalling en de kraamtijd. Het was werkelijk een geweldige stortvloed aan informatie . Zéér betrokken en zeer open!

Ook na de overdracht is er sprake van een goede follow up.
Miranda blijft op gaar pups betrokken.

Het is een honden kanjer! Top
Miranda!!

Debby van Schuppen
4 maanden geleden

Wat een liefde en toewijding. En wat een stabiele, gezonde en intens lieve pups. Miranda is een gouden fokster. Na eerst Knud in ons gezin op te nemen, is in 2023 pup Ole bij ons komen wonen. Niet alleen tijdens de eerste weken van de pups is Miranda zorgzaam, maar levenslang. Als er wat is, kun je altijd wat vragen. Kortom, voor ons geen ander oernest meer dan Golden d’amour Doodles.

Leef&Joy & familie
4 maanden geleden

Een super fokker, met hart voor mens en dier.
Onze Joy is uitgekozen als hulphond voor onze zoon.
Vanaf het eerste contact met Miranda was er een klik. Niets was teveel en konden heel snel langs komen om te testen of er een allergie optrad. Miranda hield ons dagelijks op de hoogte met veel filmpjes en foto’s. Wij zijn blij met onze Joy, een prachtige hond van mama Zonne❤️ Een topfokker.

Evelien
4 maanden geleden

Mirande is echt een aanrader!
Vanaf het eerste contact moment was er een klik met Miranda, en word je meegenomen on de zwangerschap van mama Zonne. Elke dag updates met beeldmateriaal, zo leuk! Daarnaast kijkt ze goed welke baasjes bij welke pup passen, zo ook met onze Harry. Wij zijn ontzettend blij met hem!

Nick en Ajla
4 maanden geleden

Geweldige ervaring bij deze Goldendoodle fokker!

Ik kan niet anders dan lof uitspreken over mijn ervaring met Miranda. Zij heeft echt een groot hart voor dieren ❤️ ons prachtig mannetje, lieve Freddy is een gezond,super lief en vrolijk hondje. Ben je op zoek naar een goede fokker? Dan heb je die nu gevonden;-)

Ingrid de jonge
5 maanden geleden

10 juni hebben wij via een gastgezin onze geweldige Sascha mogen ophalen. Sascha is een dochter van Noortje en Sem. Wat een prachtige combi is dit geweest. Sascha is een heerlijke lieve pluizebol met een makkelijke vacht. Ze was al zo goed gesocialiseerd, dat wij daardoor een super gemakkelijke hond hebben meegekregen. Kon meteen in de wandel/fietskar overal met haar naartoe en blaffen weet ze waarschijnlijk niet hoe dat moet haha (gelukkig). Ontzettend leergierig met een geweldig karakter en lief voor alles en iedereen. Een vrolijke spontane meid die bij ons en omgeving alle harten al gestolen heeft. Bedankt voor dit speciale meisje....

Laurens
6 maanden geleden

Afgelopen juni mijn knappe Sverre (groentje) mogen ophalen bij zo’n ontzettend lief gastgezin van mama Noortje. En wat een mooie kruising met papa Sem, Miranda heeft hier echt een fantastisch oog voor. En wat hadden ze al veel aan de socialisatie gedaan met de pups. Zo fijn om ergens te komen, waar de pups echt deel uit maken van het gezin, waar er zoveel liefde en aandacht gestoken wordt van de kruising tot uiteindelijk de nieuwe baasjes. Ik verheug me op alle avonturen met Sverre en bovenal het assistentiehonden traject, waar we al een mooie start gemaakt hebben.

Mirjam
6 maanden geleden

Wij hebben onze Hunter bij golden amour doodles vandaan!! De moeder van Hunter zat bij een gastgezin en is daar ook bevallen! Ontzettend goed gesocialiseerde pup! Hunter is echt een super chille pup, lief, slim en erg leergierig. Met vragen kunnen we altijd terecht bij de fokker en gastgezin! ❤️

Jessica
6 maanden geleden

Wij hebben onze lieve Odie in juli opgehaald en wat een rustige en lieve hond is dit. Er is al veel gedaan aan socialisatie en vacht verzorging. Een fijne fokster met oog voor haar pups 😊

Milou
9 maanden geleden

2 jaar geleden zijn wij de gelukkige baasjes geworden van een prachtige goldendoodle van een nest van Miranda. Wat een heerlijke, stabiele, sociale, lieve en knappe hond is Govert. We wisten niet goed waar we moesten beginnen met een zoeken naar een goede pup. Wie zijn er te vertrouwen? Wie heeft er echt liefde voor de pups? Dat was voor ons mega belangrijk. Ik kende Miranda al wat langer en moest toen meteen aan haar denken. Ze nam ons gezin eerst goed onder de loep. Even kijken of wij geschikt waren voor een van haar pups. En gelukkig was het een match.

Het hele proces is zo onwijs fijn verlopen. Ze is heel transparant over alles. En nog steeds na dik 2 jaar is er regelmatig contact met de andere baasjes uit het nest en Miranda zelf. Als je ergens tegenaan loopt of gewoon iets wilt delen. Daar is alle ruimte voor. Hoe fijn is dat.

Marjan De Wit
9 maanden geleden

De leukste liefste Doodlenama!
Bevlogen en bekwaam.
Heb een Schat vsn een hondje, gaat mee naar m'n zorgboerderij, cliënten zijn fol op haar!

Mariella en Rolf
9 maanden geleden

Ruim 9 Jaar geleden kwam ik per toeval terecht bij Miranda na menig wachtlijst elders. Toevallig had ze toen haar 1e nestje van 3 en de pups waren allemaal al toegezegd . Toeval bestaat niet 1 haakte af en zo nam ze contact met ons op zodat Tess een echt maatje kon worden voor onze zoon met autisme. Die band tussen tess en onze zoon is goud zo ook de vriendschap met Miranda. Het zij niet voor niks golden d'Amour Doodles. Goede socialisatie de pups en haar eigen honden staan op 1 daar gaat ze voor door het vuur. En 3 jaar geleden kwam Sem bij ons echt mijn schaduw maar ook daar kijkt ze naar welke pup het beste past qua karakter bij het gezin of de andere honden die er zijn. Bedankt voor mijn kanjers van jou💋♥️💙

H.Oosterveen
9 maanden geleden

Onze ervaring met Miranda is zeer positief. we hebben een golden doodle (Luca) nu twee jaar. Voor we in aanmerking kwamen voor een pub ging Miranda niet over 1 nacht ijs. Eerst een telefoongesprek van drie kwartier waarin we werden uitgevraagd naar de gezinssituatie. Miranda wilde weten waar haar pcb's terecht komen en of we er ook goed voor konden zorgen. Daarna een persoonlijk voorstellen bij haar thuis gehad. Toen we in aanmerking kwamen voor een pub werd van tevoren afgesproken dat Miranda de match ging maken tussen de pub en ons. 1 dag voor de bevalling kwamen we in een groepsapp met alle kandidaten van dat nestje. Vanaf dag 1 kregen we alle foto's en video's te zien en de verdere ontwikkeling van de pub's. In de 8 weken dat ze nog bij Miranda waren werd er veel gedaan op het gebiedt van socialisatie. Naar het winkelcentrum, park, dagverblijf en wennen aan geluiden. Alles op video op de app.Ook aan vuurwerk geluiden werd gewerkt ( samen kijk ik nu met Luca in de jaarwisseling naar vuurwerk) Miranda heeft voor ons de keuze gemaakt welke het beste bij ons paste. Ze heeft het zeker goed gehad. We zijn erg blij met onze doodle Luca. De contacten met de andere kandidaten is er nog bijna dagelijks op de app. Tot nu toe komen we 1 keer per jaar met zijn allen bij elkaar samen met de doolde's, Alle keren was Miranda ook aanwezig. samengevat: Miranda is een zeer betrouwbare fokken met een hart voor haar doolde's.

Wendy
9 maanden geleden

Mijn Guusje komt daar vandaan. Ze is ruim 9 jaar nu en heeft behalve voor haar sterilisatie nog nooit een dierenarts gezien :) Miranda is en blijft betrokken bij haar pups.

Stephanie
9 maanden geleden

Onze lieve Togo komt ook van Miranda. Wat hebben wij geluk gehad dat wij bij haar terecht zijn gekomen. Vanaf dag 1 hebben wij fijn contact met haar gehad. Zij zorgde voor een goed gesocialiseerde pup, stuurde gedurende het hele proces foto's en filmpjes van de pups en ook nu, 3 jaar later, staat zij nog steeds klaar als je vragen hebt of advies wilt van haar. Daarnaast is togo een heel gezonde hond die enkel voor vaccinaties naar de dierenarts gaat! Miranda is een fokker die wij echt aanraden, vol passie en liefde voor de honden!

Leonie Guijt
9 maanden geleden

Onze geweldige doodle komt bij Miranda vandaan. Door de super start die ze daar krijgen hebben wij zo'n topper in huis. We krijgen vaak reacties op haar mooie uiterlijk maar vooral haar bijzondere karakter. We zijn Miranda zeer dankbaar, wat een geweldige fokker!

Jannette Pijnacker
9 maanden geleden

Wij hebben Miranda 13 jaar geleden leren kennen.
Bij het uitzoeken voor ons allebei 1e golden doodle. Gelijk hadden we een klik. Toen wij op zoek gingen voor een 2e doodle, was het voor ons niet meer dan logisch dat we bij Miranda een pup wilde. Daar was onze Jenna. Een heerlijke gevoelige, speelse, trouwe hond. Van inmiddels 7 jaar.
Sinds 3 jaar zijn wij gastgezin van Jade Jr.
En mogen wij sinds 2 weken genieten van een nestje van 8 pups.
Miranda is een topper als mens maar zeker ook als fokker.
Ze heeft een goede visie over de gezondheid en fokbeleid van haar honden en haar (toekomstige) pups.
Wat heb ik de afgelopen jaren veel van gaar geleerd.

Miranda is een fokster die betrokken is en ook blijft bij haar pups en hun baasjes.
Ze is betrouwbaar, fokt met een visie, fokt met passie kortom ik ga het toch zeggen een TOP WIJF!

Sonja en Roland
9 maanden geleden

Via Facebook zijn wij met Miranda in contact gekomen. Bij de kennismaking meteen een goed gevoel, iemand met het hart voor de honden op juiste plek. Zij kan bij de intake kritische vragen stellen aan potentiële baasjes maar alles voor een goed leven van de honden. De pups groeien op in huiselijke kring, alle gezondheids testen worden gedaan. De pups worden zo goed mogelijk gesocialiseerd, het hele nest ging met regelmaat in de buggy naar drukke plaatsen. Zo schattig om te zien. Wij zijn sinds begin 2019 baasjes van onze Jadey, als wij het ooit overdoen komen we zeker terug bij Miranda.

Maaike
9 maanden geleden

Fokster met het hart op de juiste plaats, die haar honden boven alles plaatst. Ze doet uitvoerige controles en onderzoeken van de honden voordat er gefokt kan worden; en ze is terecht kritisch op potentiële eigenaren om voor een zo goed mogelijke match tussen pup en eigenaar te zorgen. Betrokken, ook na vele jaren.