RECENSIES 

Reactie plaatsen

Reacties

Laurens
25 dagen geleden

Afgelopen juni mijn knappe Sverre (groentje) mogen ophalen bij zo’n ontzettend lief gastgezin van mama Noortje. En wat een mooie kruising met papa Sem, Miranda heeft hier echt een fantastisch oog voor. En wat hadden ze al veel aan de socialisatie gedaan met de pups. Zo fijn om ergens te komen, waar de pups echt deel uit maken van het gezin, waar er zoveel liefde en aandacht gestoken wordt van de kruising tot uiteindelijk de nieuwe baasjes. Ik verheug me op alle avonturen met Sverre en bovenal het assistentiehonden traject, waar we al een mooie start gemaakt hebben.

Mirjam
25 dagen geleden

Wij hebben onze Hunter bij golden amour doodles vandaan!! De moeder van Hunter zat bij een gastgezin en is daar ook bevallen! Ontzettend goed gesocialiseerde pup! Hunter is echt een super chille pup, lief, slim en erg leergierig. Met vragen kunnen we altijd terecht bij de fokker en gastgezin! ❤️

Jessica
25 dagen geleden

Wij hebben onze lieve Odie in juli opgehaald en wat een rustige en lieve hond is dit. Er is al veel gedaan aan socialisatie en vacht verzorging. Een fijne fokster met oog voor haar pups 😊

Milou
3 maanden geleden

2 jaar geleden zijn wij de gelukkige baasjes geworden van een prachtige goldendoodle van een nest van Miranda. Wat een heerlijke, stabiele, sociale, lieve en knappe hond is Govert. We wisten niet goed waar we moesten beginnen met een zoeken naar een goede pup. Wie zijn er te vertrouwen? Wie heeft er echt liefde voor de pups? Dat was voor ons mega belangrijk. Ik kende Miranda al wat langer en moest toen meteen aan haar denken. Ze nam ons gezin eerst goed onder de loep. Even kijken of wij geschikt waren voor een van haar pups. En gelukkig was het een match.

Het hele proces is zo onwijs fijn verlopen. Ze is heel transparant over alles. En nog steeds na dik 2 jaar is er regelmatig contact met de andere baasjes uit het nest en Miranda zelf. Als je ergens tegenaan loopt of gewoon iets wilt delen. Daar is alle ruimte voor. Hoe fijn is dat.

Marjan De Wit
4 maanden geleden

De leukste liefste Doodlenama!
Bevlogen en bekwaam.
Heb een Schat vsn een hondje, gaat mee naar m'n zorgboerderij, cliënten zijn fol op haar!

Mariella en Rolf
4 maanden geleden

Ruim 9 Jaar geleden kwam ik per toeval terecht bij Miranda na menig wachtlijst elders. Toevallig had ze toen haar 1e nestje van 3 en de pups waren allemaal al toegezegd . Toeval bestaat niet 1 haakte af en zo nam ze contact met ons op zodat Tess een echt maatje kon worden voor onze zoon met autisme. Die band tussen tess en onze zoon is goud zo ook de vriendschap met Miranda. Het zij niet voor niks golden d'Amour Doodles. Goede socialisatie de pups en haar eigen honden staan op 1 daar gaat ze voor door het vuur. En 3 jaar geleden kwam Sem bij ons echt mijn schaduw maar ook daar kijkt ze naar welke pup het beste past qua karakter bij het gezin of de andere honden die er zijn. Bedankt voor mijn kanjers van jou💋♥️💙

H.Oosterveen
4 maanden geleden

Onze ervaring met Miranda is zeer positief. we hebben een golden doodle (Luca) nu twee jaar. Voor we in aanmerking kwamen voor een pub ging Miranda niet over 1 nacht ijs. Eerst een telefoongesprek van drie kwartier waarin we werden uitgevraagd naar de gezinssituatie. Miranda wilde weten waar haar pcb's terecht komen en of we er ook goed voor konden zorgen. Daarna een persoonlijk voorstellen bij haar thuis gehad. Toen we in aanmerking kwamen voor een pub werd van tevoren afgesproken dat Miranda de match ging maken tussen de pub en ons. 1 dag voor de bevalling kwamen we in een groepsapp met alle kandidaten van dat nestje. Vanaf dag 1 kregen we alle foto's en video's te zien en de verdere ontwikkeling van de pub's. In de 8 weken dat ze nog bij Miranda waren werd er veel gedaan op het gebiedt van socialisatie. Naar het winkelcentrum, park, dagverblijf en wennen aan geluiden. Alles op video op de app.Ook aan vuurwerk geluiden werd gewerkt ( samen kijk ik nu met Luca in de jaarwisseling naar vuurwerk) Miranda heeft voor ons de keuze gemaakt welke het beste bij ons paste. Ze heeft het zeker goed gehad. We zijn erg blij met onze doodle Luca. De contacten met de andere kandidaten is er nog bijna dagelijks op de app. Tot nu toe komen we 1 keer per jaar met zijn allen bij elkaar samen met de doolde's, Alle keren was Miranda ook aanwezig. samengevat: Miranda is een zeer betrouwbare fokken met een hart voor haar doolde's.

Wendy
4 maanden geleden

Mijn Guusje komt daar vandaan. Ze is ruim 9 jaar nu en heeft behalve voor haar sterilisatie nog nooit een dierenarts gezien :) Miranda is en blijft betrokken bij haar pups.

Stephanie
4 maanden geleden

Onze lieve Togo komt ook van Miranda. Wat hebben wij geluk gehad dat wij bij haar terecht zijn gekomen. Vanaf dag 1 hebben wij fijn contact met haar gehad. Zij zorgde voor een goed gesocialiseerde pup, stuurde gedurende het hele proces foto's en filmpjes van de pups en ook nu, 3 jaar later, staat zij nog steeds klaar als je vragen hebt of advies wilt van haar. Daarnaast is togo een heel gezonde hond die enkel voor vaccinaties naar de dierenarts gaat! Miranda is een fokker die wij echt aanraden, vol passie en liefde voor de honden!

Leonie Guijt
4 maanden geleden

Onze geweldige doodle komt bij Miranda vandaan. Door de super start die ze daar krijgen hebben wij zo'n topper in huis. We krijgen vaak reacties op haar mooie uiterlijk maar vooral haar bijzondere karakter. We zijn Miranda zeer dankbaar, wat een geweldige fokker!

Jannette Pijnacker
4 maanden geleden

Wij hebben Miranda 13 jaar geleden leren kennen.
Bij het uitzoeken voor ons allebei 1e golden doodle. Gelijk hadden we een klik. Toen wij op zoek gingen voor een 2e doodle, was het voor ons niet meer dan logisch dat we bij Miranda een pup wilde. Daar was onze Jenna. Een heerlijke gevoelige, speelse, trouwe hond. Van inmiddels 7 jaar.
Sinds 3 jaar zijn wij gastgezin van Jade Jr.
En mogen wij sinds 2 weken genieten van een nestje van 8 pups.
Miranda is een topper als mens maar zeker ook als fokker.
Ze heeft een goede visie over de gezondheid en fokbeleid van haar honden en haar (toekomstige) pups.
Wat heb ik de afgelopen jaren veel van gaar geleerd.

Miranda is een fokster die betrokken is en ook blijft bij haar pups en hun baasjes.
Ze is betrouwbaar, fokt met een visie, fokt met passie kortom ik ga het toch zeggen een TOP WIJF!

Sonja en Roland
4 maanden geleden

Via Facebook zijn wij met Miranda in contact gekomen. Bij de kennismaking meteen een goed gevoel, iemand met het hart voor de honden op juiste plek. Zij kan bij de intake kritische vragen stellen aan potentiële baasjes maar alles voor een goed leven van de honden. De pups groeien op in huiselijke kring, alle gezondheids testen worden gedaan. De pups worden zo goed mogelijk gesocialiseerd, het hele nest ging met regelmaat in de buggy naar drukke plaatsen. Zo schattig om te zien. Wij zijn sinds begin 2019 baasjes van onze Jadey, als wij het ooit overdoen komen we zeker terug bij Miranda.

Maaike
4 maanden geleden

Fokster met het hart op de juiste plaats, die haar honden boven alles plaatst. Ze doet uitvoerige controles en onderzoeken van de honden voordat er gefokt kan worden; en ze is terecht kritisch op potentiële eigenaren om voor een zo goed mogelijke match tussen pup en eigenaar te zorgen. Betrokken, ook na vele jaren.

Elsbeth Jacobs
4 maanden geleden

Super fokster, iemand die met haar hart fokt.
De ouders en de pups worden op ziektes gecontroleerd.. Onze Kyra is nu 4j en een super lieve en sociale hond, Miranda Koelemeijer heeft de puppy's goed gesocialiseerd en al bijna zindelijk als je ze bij 8 weken komt ophalen.Ze groeien in huiselijke kring op. Onze eventuele volgende pup gaan we zeker weer bij Golden Doodles d'Amour van Miranda Koelemeijer halen. Voor ons geen andere fokster /fokker.

Danny en Petra
4 maanden geleden

Vorig jaar onze hond Guus via fokker Miranda gekregen. Geweldige fokker. Nog nooit mee gemaakt dat iemand zoveel tijd, liefde en aandacht aan een nest pups besteed. Ze heeft ze een heel goede basis mee gegeven. Guus is een super lieve en sociale hond en helemaal niet bang. Een groot blij ei en wij zijn super blij met hem in ons gezin. Wij kunnen voor alle vragen of probleempjes altijd bij onze fokker Miranda terecht. Een Topvrouw met een heel groot hart voor haar honden. Bedankt Miranda voor onze lieve Guus!

Sibylla de Haas
4 maanden geleden

Wij hebben onze Silver nu ruim 2 jaar bij ons in huis. Wij zochten een rustige, stabiele, sociale en lieve hond omdat wij de hond ook mee nemen naar ons werk, de zorg voor mensen met dementie. Doordat Silver zo enthousiast is heeft het even geduurd voor we hem mee konden nemen maar inmiddels gaat dat goed. Miranda heeft tijdens onze zoektocht goed ingeschat welk karakter goed bij ons past en staat ons nog steeds met raad en daad bij. Ze is serieus met haar vak bezig en de honden die zij fokt zijn stuk voor stuk lieverds. En ik vind het leuk dat er nog steeds af en toe contact met de andere honden uit het nest is in een speciale app groep die we van het begin af aan hebben en waar we van alles kunnen delen en Miranda ook bij betrokken blijft. Heel groot hart voor ‘haar’ honden, die zijn uitgevlogen 👍🏽

John en Colette v Eijk
4 maanden geleden

Wij zijn gastouder van onze Luna (Golden doodle). Een grooooot cadeau dat sinds april 2021 deel uitmaakt van ons gezin. Luna is uitgegroeid tot een super sociale, lieve, slimme en rustige hond.
Na de aankoop houdt de zorg vd fokker niet op. Je kunt altijd met je vragen bij haar terecht. Een appje, een telefoontje, niets is haar te gek. Het welzijn vd honden staat altijd op nummer 1. Deze fokker zoekt altijd naar mandjes met een gouden rand en zij zelf heeft ook een hart van goud voor haar werk en dieren. Kortom zeer betrouwbaar en oprecht.

Saskia
4 maanden geleden

Onze hond is geboren in 2017, dus hij is inmiddels al weer 6 jaar. Nog steeds hebben wij af en toe contact met Miranda. Je kan altijd bij haar terecht met vragen of zorgen. Zeer betrokken fokker die de pups heel goed socialiseert voordat de pup met je mee naar huis gaat.

Angelo en Antoinette van Beek
4 maanden geleden

Ook wij hebben vorig jaar een pup (Elvis) mogen ontvangen van Miranda .Wat een heerlijk mens heel erg begaan met haar honden en ook recht door zee
Onze Elvis is een lieve “rare”schat en ik zou hem voor geen goud willen missen
Vanaf dat we op de lijst stonden voor een pup was de communicatie heel goed en gezellig Zelfs een jaar later kan je nog steeds op haar bouwen Ze denkt in alles met je mee en ik heb het gevoel dat niets te veel is voor haar Zoals ik al eerder schreef echt een fokker met haar hart op de juiste plaats en levenslang advies en meedenken
Waar krijg je dat tegenwoordig nog ?
Miranda bedankt voor onze Elvis en we houden zeker contact

Bea
4 maanden geleden

Een fokker die voor het welzijn van de honden gast. Doet alle testen om een zo gezond mogelijk nest te krijgen. Wij zijn dolblij met onze pup.