RECENSIES 

Reactie plaatsen

Reacties

Astrid ten Cate
een maand geleden

In februari jl. hebben we bij Miranda een puppy gekocht uit een havapoo nestje. Wat een fantastische pupjes zijn ze allemaal, grotendeels te danken aan de complete zorg die Miranda er de eerste weken van hun leven in heeft gestoken. Niets is haar teveel en dat betaalt zich absoluut uit want onze pup is vanaf dag één relaxt, lief, leergierig en lekker knuffelig. Verder heb ik zelden zulke sociale honden gezien. Hij vind iedereen leuk, loopt overal naar binnen, wil graag geaaid en geknuffeld worden en is dol op alle honden. Onze vorige hond kwam van een broodfokker waardoor wij duidelijk het verschil zien in doen en laten van beide honden. Wat een verademing om dit op deze manier te ervaren. Echt geweldig. Een aanrader voor iedereen die een lieve en sociale hond zoekt. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor onze lieve Guus!!

Annika Hagen
een maand geleden

Dankzij Miranda heb ik een maatje voor het leven gevonden. Als er iemand is die alles over heeft voor haar hondenkinderen, dan is het Miranda wel. Ik vertrouw haar dan ook voor de volle Honderd procent en zou iedereen aanraden om een viervoetig vriendje bij haar te kopen. Miranda zorgt met liefde en toewijding voor haar honden, en dat merk je aan alles. Ze is altijd beschikbaar voor advies en begeleiding, zelfs nadat je je pup mee naar huis hebt genomen. Een betere fokker kun je je niet wensen!

B schuit
een maand geleden

een fokker met hart en nieren.
Ze sta 100 procent achter on de pups een mooi plekje te geven.
Als ze t niet vertrouwt geeft ze d3 pup ook niet mee.
De pups zijn kind vriendelijk opgevoed.
En niet bang in de grote mensen wereld...
Als je interesse heb in een pup.
Laat ze je elke week mee kijken hoe ze zich ontwikkelen.
heb je echt interesse dan mag je ze ook bewonderen.
Wij hebben echt een prachtige dame gekregen.
We zijn gast gezin voor deze dame.
Wij zijn zo blij dat ze bij ons mag opgroeien.
Ze sliep na 1 nacht al alleen omdat ze ook een geur knuffel mee kreeg van moeder hond.
Echt Miranda is een top fokker .
Om trots op te zijn.

Jeannette Ankone
een maand geleden

Miranda is een fokker met hart voor haar honden.
Ze leeft voor haar honden, zorgt dat het ze aan niks ontbreekt.
Haar pups zijn goed gesocialiseerd, goed verzorgd, hebben kennis gemaakt met kinderen, en andere honden.
Alle pups worden getest, en door de dierenarts bekeken.
De pups krijgen bij haar alle liefde en aandacht.
Je kunt bij Miranda met een gerust hart een pup kopen.

Mireille Heuvels
2 maanden geleden

Als er 1 fokker is die ik 100% vertrouw is het Miranda.
Ik heb een zeer goed opgevoede pup bij haar gekocht die vanaf dag 1 stabiel en zeker van zichzelf is en zelfs al zindelijk, omdat zij daar vanaf het eerste moment aandacht aan heeft besteed. Ook heeft ze hem al kennis laten maken met de buitenwereld, andere honden en kinderen, waardoor hij ook daar zelfverzekerd en blij op reageert en totaal niet bang is.
Miranda is zorgvuldig en stuurt je vanaf minuut 1 tientallen foto's en filmpjes, waardoor je meteen betrokken bent bij je pup. Ze stelt je in de gelegenheid om de pups meerdere keren te bezoeken.
Daarnaast doet ze alle test en dierartsbezoeken die nodig zijn.
Kortom: een echte aanrader om bij haar een pup te kopen met een goede gezonde fysieke en mentale basis die goed gesocialiseerd is!!

Onne en Lisette
4 maanden geleden

Wat is Suus toch een heerlijk hondje! Ze is lief, ondeugend, blij, slim en prachtig om te zien. We zijn hartstikke gek met haar. En met Miranda en Colette natuurlijk. Zij hebben met hun liefde, deskundigheid en toewijding een stevige basis gelegd. En nog steeds staan ze met raad en daad voor ons klaar. Super! Door een speling van het lot kwamen we bij hen terecht. Alsof we de jackpot hebben gewonnen. We kijken uit naar de reünie zodra de pups een jaar oud zijn!

Birgitte
4 maanden geleden

Wat een prachthonden zijn de GoldenDoodles van Miranda. Na het afscheid van Lex wilden we aanvankelijk geen andere hond meer nemen maar wat zijn we blij met Doerak. Hij is een vrolijke, speelse, ontdeugende, superlieve, goed gesocialiseerde pup van 4 maanden. En hiervoor geef ik alle credits aan Miranda en Colette, het gastgezin waarin de puppies vanaf de eerste dag met veel liefde in huiselijke kring werden opgevoed. Deze gouden start heeft hem zeker gevormd tot de fijne kerel die hij vandaag is. Ook leuk dat er contact blijft ook nadat de pups zijn uitgevlogen … ze staan ons nog steeds met raad en daad bij. Je raadt het al, wij zijn superblij met Miranda, haar aanpak en onze Doerak en we raden echt iedereen die een hond overweegt Miranda haar Doodle’tjes aan.

Allison
4 maanden geleden

Miranda is een fokster met hart en ziel voor de honden. Voor mij stond op nummer 1 een fokster die het welzijn van de vader, de moederhond en de pups op nummer 1 heeft staan. Dit wist ik al van Miranda tijdens onze zoektocht voor een geschikte assistentiehond maar toen het zover was dat er een pup voor mij kwam bleek dit pas echt. Onze Simba is een geschenk en het lijkt wel alsof hij met zijn nog maar 4 maanden oud al weet wat hij gaat doen voor mij. Een betrouwbare en zeer betrokken fokster, heel erg bedankt!!!!

Angeline
4 maanden geleden

Mijn hoop, een hulphond, leek steeds weer kapot te vallen. Zoveel vragen, maar steeds weer tegenvallers. Maar plotseling op precies het goede moment was daar Golden d'Amour Doodles. En voordat ik het wist was m'n kleine pup geboren. Mijn hoop voor een toekomst.
Raya (betekenis>hoop) is nu 3 maandjes bij me, en wauw wat een fantastisch meisje🥰
Dankjewel Miranda, voor alles. Je bent een topper!!

Gérard en lina
8 maanden geleden

We hadden onze hond laten inslapen vanwege tumor hart, op de dag dat we op vakantie gingen. Was een trieste vakantie zonder maatje.
Via kennissen kwamen we bij Miranda en het klikte meteen. Ze had er nog een over en ze gaf ons bedenk tijd omdat we nog op vakantie waren en moesten kijken hoe het thuis is zonder hond.
Dat was heel lief en meedenkend.
We besloten om ervoor te gaan en konden al snel langs komen om de pups te zien.
Wat we aantroffen was een geweldig nest met moeder en oma’s, maar vooral een super geweldig mens Miranda die zo goed voor de pups en moeder heeft gezorgd alsof het haar eigen kinderen waren.
Ze deed alles met ze en niets was haar teveel. Dag en nacht stond ze voor ze klaar. Inmiddels zijn de pups uitgevlogen en wij pup eigennamen hebben met Miranda een gezamenlijke app waarmee wij elkaar op de hoogte houden met het wel en wee van de pups.
Vooral Miranda is nog erg betrokken en geef ons tips voor als we ergens tegen aanlopen. een betere fokker kan ik me niet wensen, zoals zij er voor de pups is en zal zijn, maar ook voor ons 🥰

Martin en Jacq
8 maanden geleden

Na een flinke periode van goed nadenken hebben we besloten om (weer) voor een hond te gaan.
Via een collega kwamen we bij Miranda terecht.

Het is werkelijk een bijzondere fokker.
Vanaf het moment dat we kennis maakten, -na een pittig
Gesprek waarin werd gevraagd of we ons goed realiseerden wat een hond kon betekenen qua zorg en belasting- werden we mee gevoerd in een regelmatig bericht over de verkering van papa en mama, de dracht van mama ( incl echo e.d.) de bevalling en de kraamtijd. Het was werkelijk een geweldige stortvloed aan informatie . Zéér betrokken en zeer open!

Ook na de overdracht is er sprake van een goede follow up.
Miranda blijft op gaar pups betrokken.

Het is een honden kanjer! Top
Miranda!!

Debby van Schuppen
8 maanden geleden

Wat een liefde en toewijding. En wat een stabiele, gezonde en intens lieve pups. Miranda is een gouden fokster. Na eerst Knud in ons gezin op te nemen, is in 2023 pup Ole bij ons komen wonen. Niet alleen tijdens de eerste weken van de pups is Miranda zorgzaam, maar levenslang. Als er wat is, kun je altijd wat vragen. Kortom, voor ons geen ander oernest meer dan Golden d’amour Doodles.

Leef&Joy & familie
8 maanden geleden

Een super fokker, met hart voor mens en dier.
Onze Joy is uitgekozen als hulphond voor onze zoon.
Vanaf het eerste contact met Miranda was er een klik. Niets was teveel en konden heel snel langs komen om te testen of er een allergie optrad. Miranda hield ons dagelijks op de hoogte met veel filmpjes en foto’s. Wij zijn blij met onze Joy, een prachtige hond van mama Zonne❤️ Een topfokker.

Evelien
8 maanden geleden

Mirande is echt een aanrader!
Vanaf het eerste contact moment was er een klik met Miranda, en word je meegenomen on de zwangerschap van mama Zonne. Elke dag updates met beeldmateriaal, zo leuk! Daarnaast kijkt ze goed welke baasjes bij welke pup passen, zo ook met onze Harry. Wij zijn ontzettend blij met hem!

Nick en Ajla
8 maanden geleden

Geweldige ervaring bij deze Goldendoodle fokker!

Ik kan niet anders dan lof uitspreken over mijn ervaring met Miranda. Zij heeft echt een groot hart voor dieren ❤️ ons prachtig mannetje, lieve Freddy is een gezond,super lief en vrolijk hondje. Ben je op zoek naar een goede fokker? Dan heb je die nu gevonden;-)

Ingrid de jonge
9 maanden geleden

10 juni hebben wij via een gastgezin onze geweldige Sascha mogen ophalen. Sascha is een dochter van Noortje en Sem. Wat een prachtige combi is dit geweest. Sascha is een heerlijke lieve pluizebol met een makkelijke vacht. Ze was al zo goed gesocialiseerd, dat wij daardoor een super gemakkelijke hond hebben meegekregen. Kon meteen in de wandel/fietskar overal met haar naartoe en blaffen weet ze waarschijnlijk niet hoe dat moet haha (gelukkig). Ontzettend leergierig met een geweldig karakter en lief voor alles en iedereen. Een vrolijke spontane meid die bij ons en omgeving alle harten al gestolen heeft. Bedankt voor dit speciale meisje....

Laurens
11 maanden geleden

Afgelopen juni mijn knappe Sverre (groentje) mogen ophalen bij zo’n ontzettend lief gastgezin van mama Noortje. En wat een mooie kruising met papa Sem, Miranda heeft hier echt een fantastisch oog voor. En wat hadden ze al veel aan de socialisatie gedaan met de pups. Zo fijn om ergens te komen, waar de pups echt deel uit maken van het gezin, waar er zoveel liefde en aandacht gestoken wordt van de kruising tot uiteindelijk de nieuwe baasjes. Ik verheug me op alle avonturen met Sverre en bovenal het assistentiehonden traject, waar we al een mooie start gemaakt hebben.

Mirjam
11 maanden geleden

Wij hebben onze Hunter bij golden amour doodles vandaan!! De moeder van Hunter zat bij een gastgezin en is daar ook bevallen! Ontzettend goed gesocialiseerde pup! Hunter is echt een super chille pup, lief, slim en erg leergierig. Met vragen kunnen we altijd terecht bij de fokker en gastgezin! ❤️

Jessica
11 maanden geleden

Wij hebben onze lieve Odie in juli opgehaald en wat een rustige en lieve hond is dit. Er is al veel gedaan aan socialisatie en vacht verzorging. Een fijne fokster met oog voor haar pups 😊

Milou
een jaar geleden

2 jaar geleden zijn wij de gelukkige baasjes geworden van een prachtige goldendoodle van een nest van Miranda. Wat een heerlijke, stabiele, sociale, lieve en knappe hond is Govert. We wisten niet goed waar we moesten beginnen met een zoeken naar een goede pup. Wie zijn er te vertrouwen? Wie heeft er echt liefde voor de pups? Dat was voor ons mega belangrijk. Ik kende Miranda al wat langer en moest toen meteen aan haar denken. Ze nam ons gezin eerst goed onder de loep. Even kijken of wij geschikt waren voor een van haar pups. En gelukkig was het een match.

Het hele proces is zo onwijs fijn verlopen. Ze is heel transparant over alles. En nog steeds na dik 2 jaar is er regelmatig contact met de andere baasjes uit het nest en Miranda zelf. Als je ergens tegenaan loopt of gewoon iets wilt delen. Daar is alle ruimte voor. Hoe fijn is dat.