08/10/2011 ♀️

Mijn Lara. Met Lara is het grote avontuur begonnen. Mijn allesie, Mijn schaduw. Waar ik ben is Lara. Een oermoedertje. Je maakt haar niet gelukkiger dan met een bal, struinen en puppies. Ze is de beste moeder ever en ook verzorgde zij de puppies van Jade Lenthe en Zonne. Poetsen poetsen poetsen en opvoeden.

Jade 18/12/2014 ♀️

Jade, mijn Jade! Mijn lieve mooie sensitieve Jade! Dochter van Lara en moeder van Zonne. Wat is ze toch een heerlijk meisje. Gek op ballen, zwemmen, kroelen, knuffelen en had ik al gezegd dat ze stapelgek is op ballen? 

 

Lenthe 28/08/2016 ♀️

Goldendoodle F3b Lenthe, onze clown van het stel. Vind iedereen leuk en lief en heeft niet door hoe groot ze eigenlijk is. Zit geen greintje kwaad bij en liefst kruipt ze op je schoot.

Onze Goldendoodle F1 Noortje ♀️
We zijn met een nieuwe en verse F1 lijn gestart. Noor is de dochter van Meisje een lieve mooie koningspoedel en een stamboom Golden Retriever.

Foto's beoordeeld door de RvB
HD-A
ED vrij
ECVO goed

DNA-test via Embark geen bijzonderheden.

Lieve lieve lieve Luca, vader van oa Zonne en mijn allergrootste vriendje.

Indie, F1b Goldendoodle geïmporteerd uit de UK. Vader van 4 prachtige nestjes en papa van Cato. 

Knappe lieve mooie Sem. De liefdesbaby van Jade & Luca hun eerste nestje samen. Sem heeft ook mee mogen doen aan een zorgvuldig outcross programma. Hij is oa de papa van een nest Bernerdoodles, waarvan een dochter al een backcross nestje heeft met een Berner Sennen. Trots dat ik mee heb mogen helpen aan dit project om het giga hoge inteelt uit de Berner Sennen te krijgen. Sem is ook de papa van Norah Suze.