Onze grote schat Lara, met haar is het allemaal begonnen. Een oermoedertje ten top. Je maakt haar niet gelukkiger met een bal en met puppies. Als er pups zijn dan is ze het poetsvrouwtje en voedt ze ook allemaal op samen met de moeder. Ze is mijn schaduw en al bijna 12 jaar

Lara is een F1 Goldendoodle

Goldendoodle F1b Jade, onze lieve trouwe sensitieve Jade. Dochter van Lara. Jade is zo speciaal voor mij. Ze voelt zoveel aan en handelt er ook naar. Ze is vaak te lief en zal ook nooit de confrontatie aangaan met andere honden. Ze is gek op ballen en zwemmen maar zeker ook om door de bagger heen te gaan. Jade is zo makkelijk, zo bijzonder en geliefd bij velen.

Zal geen nestjes meer krijgen. 

Goldendoodle F3b Lenthe, onze clown van het stel. Vind iedereen leuk en lief en heeft niet door hoe groot ze eigenlijk is. Zit geen greintje kwaad bij en liefst kruipt ze op je schoot.

HD A
ED vrij
ECVO clear
DNA via Embark

Zal geen nestjes meer krijgen.

Onze Goldendoodle F3 Zonne, dochter van Jade & Luca. Ze is ook werkelijk het zonnetje in huis. Wat een heerlijk meisje is dit. Gek op water en spelen met andere honden. Groot of klein, het maakt haar niet uit. Ze heeft het beste van allebei haar ouders mee gekregen.
Een heerlijke knuffelkont en relaxt meisje die samen met haar moeder, oma en tante hier woont.

HD-A
ED vrij
ECVO vrij
DNA-test via Embark geen bijzonderheden.
Improper Coat drager

Foto's beoordeeld door de RvB

F2 Goldendoodle Jade jr, dochter van Luca, een lief mooi meiske wat gek is op ballen en lekker vies worden ;)

Jade jr woont bij Jannette en haar gezin samen met grote zus Jenna en heeft onlangs haar eerste nestje gehad.

Officiële foto's beoordeeld door de RvB

HD A
ED vrij
ECVO clear
DNA via Embark geen bijzonderheden.

Onze Goldendoodle F1 Noortje.
We zijn met een nieuwe en verse F1 lijn gestart. Noor is de dochter van Meisje een lieve poedel en een  stamboom Golden Retriever.

"Onze Noor, niet in een korte omschrijving samen te vatten. Mensen-hond, dieren-hond. Ze houdt vaan iedereen maar vooral van haar vrouwtjes. Snapt steeds meer de gesproken taal en kan op haar manier ook veel duidelijk maken. Moet telkens wel even wennen aan nieuwe dingen. Ze wil alles graag goed voor je doen, daar wordt ze zelf ook blij van. Buitenshuis is ze gericht op haar vrouwtje, gaat dan graag mee in de auto, naar het bos, naar het werk of op bezoek.

Al met al een hond met karakter, met alle voordelen van het niet verharen en de fijne betrouwbare omgang met mens en dier"

Leontyne

Foto's beoordeeld door de RvB
HD-A
ED vrij
ECVO goed

DNA-test via Embark geen bijzonderheden.

Luna  DoubleDoodle F3, dochter van onze F3bb Goldendoodle Lenthe.

 

Ik ben Luna, dochter van Lenthe. Er is mij gevraagd of ik een leuk stukje over mijzelf kan schrijven. Nu snappen jullie wel dat ik de allerliefste en knapste F3 Doubledoodle van de wereld ben.Ik ben mega verliefd op mijn baasjes en zij op mij. Ik ben hun schaduw en heb een rustig,aanhankelijk en sensitief karakter. Ik zit nog steeds op school want ik vind leren en bewegen zo ontzettend leuk en doe alles voor snoepjes dus ja...logisch toch?

Colette

Foto's beoordeeld door de RvB
HD-A
ED vrij
ECVO goed

DNA-test via Embark geen bijzonderheden.

 

Ons Goldendoodle F1b reutje Indie komt uit de UK en is de clown en lieveling van de wijk waar hij bij Wendy en grote zus Guusje woont. Na 5x dekken is hij met pensioen. 
Indie heeft een hele lange afstamming en zelf getest op:

HD A
ED vrij
ECVO clear
DNA via Embark

Schofthoogte 62 cm I
mproper Coat FF 

Indie zal niet meer dekken.

 

 

Goldendoodle F3 Sem, zoon van Jade en Luca. Ons eigen gefokt reutje en is na 5 keer dekken met pensioen. 


"Ik ben Sem, de grote lieve clown en onweerstaanbare Don Juan. Ik heb een relaxed leventje en iedere dag sta ik op met een glimlach tot het slapen gaan. Ik heb nog een grote diva zus Tess en heb eigenlijk niks te vertellen maar ik vind het wel prima want ik ben een grote kerel met een peperkoekhart. Ik adoreer mijn hondenmama en ben haar schaduw. 
Kortom ik heb hier een gouden mand in 't Brabantse land want het leven is goed daar".

Mariella

Officiële foto's beoordeeld door de RvB

HD A
ED vrij
ECVO clear
DNA via Embark

Doubledoodle  F4 reutje Doerak

"Ik ben Doerak, zoon van Lenthe en woon bij mijn 2 vaders en grote broer Dyco de Labrador Retriever. Ik steel ieder zijn hart en ben zeer populair in de wijk. Ik ga ook iedere dag even op bezoek bij de buurvrouw om mijn koekje te halen. Mijn vaders zeggen wel dat ik mijn naam eer aan doe, ben soms een echte doerak maar ach als ze in mijn ogen kijken vergeten ze toch alles weer"

Joost&Mike

Foto's beoordeeld door de RvB
HD-A
ED vrij
ECVO goed, IC drager 

F1 Goldendoodle reutje Filou.
We zijn met een nieuwe en verse F1 lijn gestart. Filou is de zoon van Meisje een lieve, mooie roodbruine poedel en een stamboom Golden Retriever.

"Onze lieve grote lobbes Filou! Filou is een grote lieve goedzak met een klein hartje. Het allerliefste is hij de hele dag bij zijn grote en kleine baasjes. Dol op spelen en legt de speeltjes dan ook voor onze voeten. Luistert zo goed en kent ongeloofelijk veel commando's en trucs. Beetje afwachtend in nieuwe situaties maar eenmaal bekend dan sluit hij je in zijn hart. Filou vindt huilende kinderen maar niks en kruipt dan ook meteen bij zijn kleine baasjes om ze te troosten. Een echte mensenhond die zo dicht mogelijk bij zijn familie wil zijn"

Marleen
Foto's beoordeeld door de RvB
HD-A
ED vrij
ECVO goed
Improper Coat drager

Cato

Ik ben Cato en dochter van Indie en Cato. Ik ben al helemaal getest en heb de volgende uitslagen:HD-A, ED vrij via de RvB, ECVO clear, Embark geen bijzonderheden.

Ik woon bij Elly en doe daar hele leuke spelletjes die ze me heeft geleerd zoals snuit voetbal. Ik heb Bearded Collies en een Golden Retriever als broertjes en zusjes.

Ik ben Guus, zoon van Sem en Beau van Huize Labradoodles. Ik ben al een stuk groter geworden door de goede zorgen van mijn mensen mama Nicky. Als ik 1 jaar ben geweest word ik getest. Embark is wel al gedaan en die was perfect. IC vrij

Ik ben een F4 Goldendoodle Norah Suze, dochter van Noortje en Sem. Ik mag gaan wonen bij Kinereth en haar familie en grote zus Yentha. Embark is al gedaan en nu mag ik eerst lekker pup zijn en opgroeien en uitgroeien.

Hoi, ik ben Odie en ben een zoon van Jade jr en Doerak. Ik woon bij Jessica en haar gezin. Ik heb ook een grote broer Puck. Ik ga eerst groeien tot ik een grote jongen ben en zal dan getest worden. Wel hebben ze al de DNA-test via Embark gedaan en was alles goed en vrij.

Improper Coat FF