Ook de poedeltjes worden natuurlijk uitgebreid getest en staan geregistreerd bij de RvB. Beiden zijn geïmporteerd en komen bij top fokkers uit Servie vandaan. Hun stamboom ziet er fenomenaal uit. 

De gorgeous dwergpoedel Linde woont bij een superlief gastgezin, ze mag eerst groeien en bloeien en zal einde 2022 haar testen krijgen.

"Haiii lieve mensen, ik ben Linde. Ik woon bij mijn baasjes Anton & Dorothe. Moet zeggen dat bevalt me enorm. Ik ben een mooie rode gekleurde dwergpoedel. Ik heb al heel veel sjans van voorbijgangers die mij heel graag even willen aanraken en zeggen dat ik zo mooi en lief ben. En dat klopt wel helemaal, al zeg ik het zelf. Ik ben heel graag bij mijn bazinnetje Dorothe en zij ook bij mij. Ik ben lief, leergierig en best rustig. Alleen mijn blijdschap 's ochtends als ik ze beiden weer zie kan ik me niet bedwingen. Dan ben ik zooooo blij"

Liefs van Linde & Dorothe

Onze mooi boy dwergpoedel Morris woont bij een super gastgezin en heeft maar liefst 3 mensen mama's :)

"Morris is een hondje met een erg lief karakter, houd van knuffelen, voetballen, spelen met zijn mensen nichtje en neefje en mag graag bij je liggen. Dol op kinderen, groot en klein. Een super hondje"

Sonja, Jeannette en Marrianne

HD-A
PL goed
ECVO goed