PUPS

Wij werken NIET met wachtlijsten, u hoeft ons dus niet mailen om op een wachtlijst te komen.  We zullen kenbaar maken als er een nestje op komst is.


Omdat wij er vanuit gaan dat een geïnteresseerde al een beetje op de hoogte is over de Goldendoodles, willen wij graag een goede motivatie en niet alleen de vraag "hoeveel kost een pup? "
Wij zijn heel selectief met nieuwe baasjes vinden voor onze pups, omdat we er zeker van willen zijn dat ze goed terecht komen.
Zo is het goed dat geïnteresseerden kritische vragen stellen aan ons, want u krijgt van ons ook een aantal gerichte vragen, er moet een wederzijdse klik zijn anders geven wij u geen pup mee

 

ONZE AANPAK

Er wordt eerst kennis gemaakt met geintereseerden, er moet een klik zijn tussen beiden.
Als er wordt besloten dat er een pup naar uw gezin gaat, bent u van harte welkom om op kraambezoek te komen.
Miranda houdt alle nieuwe eigenaren op de hoogte door ze foto's en video's te sturen zodat iedereen toch op afstand mee kan genieten.

Onze pups worden in huiselijke kring opgevoed met heel veel liefde en aandacht.
Ze groeien op met kinderen, andere honden en worden goed gesocialiseerd.

De pups draaien gewoon mee in ons gezin en huishouden.

Als de pups oud genoeg zijn nemen wij ze mee in de auto, naar veldjes, naar de markt in de puppy wandelwagen etc etc, alles om ze goed aan verschillende geluiden te laten wennen.

Voordat ze mogen uitvliegen zijn ze krant zindelijk.

Ze worden meerdere keren ontwormd, krijgen hun vaccinatie en hun groei en ontwikkeling wordt goed in de gaten gehouden.
Ze krijgen hun Europese paspoort en worden gechipt.

Wij werken met een contract, dit om eigenaren en ons zelf te beschermen.

Onze pups worden NIET gecastreerd of gesteriliseerd. omdat wij van mening zijn dat dit mishandeling is. Niet voor hun 2e levensjaar, mits medisch noodzaak.